Welkom op de blog van samenhuisproject De Kaasdroger!

Hier lees je de verhalen van de bewoners van 'De Kaasdroger'. De dingen die ons bezighouden, boeien, binden en verbinden. Ons verhaal.

Als je graag op de hoogte gehouden wordt van nieuwe blogposts via mail kan je rechtsonder je mailadres ingeven. Voor meer info over 'De Kaasdroger' neem je best een kijkje op onze website: www.dekaasdroger.be!

woensdag 23 oktober 2013

Goesting!

Van 1 tot 11 november lopen de opendeurdagen van Ecobouwers. Ecobouwers.be is een druk bezochte onafhankelijke bouwsite van Vlaanderen met als centraal doel: meer duurzame en energiezuinige huizen in Vlaanderen. Jaarlijks organiseert Ecobouwers een opendeur waar milieubewuste bouwheren hun bouw- en woonervaringen uit de doeken doen.

Gezien wij al een hele tijd aan het verbouwen zijn en dit met 4 gezinnen samen, hebben we wel een straf verhaal te vertellen en is er hier heel wat te zien. Vier gezinnen, vier woningen, allemaal ecologisch verbouwd -of in progress- en elke woning in een andere fase.Onze opendeurmomenten zijn gepland op zaterdag 2 en zaterdag 9 november telkens om 10u. Er zijn nog heel wat plaatsen vrij dus kom gerust een kijkje nemen als je dat nog niet deed! We staan je graag te woord. Je kan gerust ook je kinderen meenemen. Genoeg plaats om te spelen hier.

Laat je inspireren en informeren en deel je goesting in ecobouwen! Inschrijven kan via deze link.