Welkom op de blog van samenhuisproject De Kaasdroger!

Hier lees je de verhalen van de bewoners van 'De Kaasdroger'. De dingen die ons bezighouden, boeien, binden en verbinden. Ons verhaal.

Als je graag op de hoogte gehouden wordt van nieuwe blogposts via mail kan je rechtsonder je mailadres ingeven. Voor meer info over 'De Kaasdroger' neem je best een kijkje op onze website: www.dekaasdroger.be!

zaterdag 29 augustus 2015

Woondroom

En zo wonen we hier nu een maand. Het werd een maand van uitpakken en thuiskomen. Van uitrusten en inrichten. Een maand van stap voor stap, elke dag een beetje meer comfort... Want toen we verhuisden was er nog geen WC in huis -gelukkig wel in de tuin-, was er nog geen internet, geen telefoon, geen bad, geen stromend water, geen licht,...

De leefruimte, met blik op tuin en buiten, de voetbalwei waar soms de ezels grazen...


Onze keuken, voorlopig nog een 'blue kitchen' dankzij camping gaz. Meer moet dat niet zijn...


En hier de sanitaire blok van de eerste maand, een kraantje met koud water, een waterkoker, een emmer, een bakje voor de afwas,... Maar natuurlijk ook lieve buren, vrienden en familie waar we geregeld eens binnensprongen voor een frisse douche.

Sinds deze week is er een bad, een mat van zeegras, de voordeur is op komst,... Stap voor stap geraakt alles hier op orde... Eén ding staat echter zeker, het is zalig wonen hier!