Welkom op de blog van samenhuisproject De Kaasdroger!

Hier lees je de verhalen van de bewoners van 'De Kaasdroger'. De dingen die ons bezighouden, boeien, binden en verbinden. Ons verhaal.

Als je graag op de hoogte gehouden wordt van nieuwe blogposts via mail kan je rechtsonder je mailadres ingeven. Voor meer info over 'De Kaasdroger' neem je best een kijkje op onze website: www.dekaasdroger.be!

woensdag 18 maart 2015

Labo voor een andere wereld!

De Kaasdrogers telt 5 units: 4 woonunits en dan is er nog ons buitenbeentje, unit 5, De Broeikas.Nu de woonunits bijna allemaal rond zijn wordt het stilaan tijd om ook wat aandacht te geven aan unit 5. Er is al heel wat werk verzet... Er is een slogan, er is een missie, er is een logo, er is zelfs al een informatieve website. Dit alles is ontstaan vanuit De Kaasdroger.

Het prille begin is dus achter de rug. We naderen een tweede fase nu waarin we met een grotere ploeg aan de slag willen. Ons doel is om met een ploeg van 20 mensen toe te werken naar 't Broeiweekend. Dat is ons campagneweekend dat doorgaat op zaterdag 26 en zondag 27 september 2015.

Wil je weten wat er allemaal te gebeuren staat tussen nu en dan én heb je zin om hieraan mee te werken, noteer dan zeker 22/4 in je agenda. Op dat moment lichten we onze plannen toe en starten we de werkgroepen op.Tussen april en september boksen we De Broeikas verder ineen en werken we concrete zaken uit in het kader van de officiële oprichting in het najaar. Dit doen we in 4 werkgroepen.

Werkgroep Campagne: organisatie van het campagneweekend in september 2015
Werkgroep Communicatie: uitwerken van het communicatieplan met alle bijhorende klussen (flyer, filmpje, promo)
Werkgroep Netwerking: faciliteren van lokale inbedding en netwerken met externe organisaties
Werkgroep Oprichting: uitwerken van de statuten van de CVBA en verfijnen van het financieel plan

Goesting in Anders?
Zin om mee te broeien in het 'Labo voor een andere wereld'?

Kom dan zeker langs op woensdag 22 april om 19.57u!

Alle info vind je via deze link.