Welkom op de blog van samenhuisproject De Kaasdroger!

Hier lees je de verhalen van de bewoners van 'De Kaasdroger'. De dingen die ons bezighouden, boeien, binden en verbinden. Ons verhaal.

Als je graag op de hoogte gehouden wordt van nieuwe blogposts via mail kan je rechtsonder je mailadres ingeven. Voor meer info over 'De Kaasdroger' neem je best een kijkje op onze website: www.dekaasdroger.be!

zondag 12 mei 2013

Verhuisd!

Groot nieuws! Leen en Stef verhuisden dit weekend naar Neervelp en wij verwelkomen hen met open armen! Er viel dit weekend veel regen maar toch zitten ze nu lekker warm en droog in de Klein-Heidestraat 28C. Dit betekent dat er nu al twee gezinnen op de site wonen. Benieuwd wat dat ons allemaal brengen zal aan moois.

Kleurrijk zal het in elk geval zeker worden met dat bonte gezelschap aan kleine en grote kinderen, kleine en grote mensen. Welkom ook aan Remi, Zita, Silke, Lino en Nerima!

Ondertussen ook snel even zeggen dat we de nokpannen gevonden hebben en dat we nu ook alle Boomse pannen in huis hebben. Boomse pannen zijn handmade en hebben dus verschillende maten. Ook dat ontdekten we dit weekend. Het zal dus nog een heel gepuzzel -met de nodige stress- worden om het hele dak schoon dicht te leggen. Dus fingers crossed, het belooft een spannende week te worden. Alvast bedankt voor de vele reacties op ons zoekertje. Fijn dat jullie ons verhaal volgen!