Welkom op de blog van samenhuisproject De Kaasdroger!

Hier lees je de verhalen van de bewoners van 'De Kaasdroger'. De dingen die ons bezighouden, boeien, binden en verbinden. Ons verhaal.

Als je graag op de hoogte gehouden wordt van nieuwe blogposts via mail kan je rechtsonder je mailadres ingeven. Voor meer info over 'De Kaasdroger' neem je best een kijkje op onze website: www.dekaasdroger.be!

woensdag 16 september 2015

De Broeikas

Volop bezig hier met het vormgeven van De Broeikas. Binnenkort, het laatste weekend van september, vindt hier ons eerste Broeifestival plaats. Drie dagen workshops, infosessies, rondleidingen, voor buurtbewoners én anderen. Helemaal gratis, dankzij de hulp van vele vrijwilligers. Heel erg dankbaar zijn we dan ook voor al die helpende handen.Momenteel stellen we de statuten op van onze coöperatie. De statuten, dat zijn de grondvesten van de organisatie. Hoe kan je aandeelhouder worden? Hoeveel kost een aandeel? Hoe kan je intreden, hoe treedt je uit? Hoe besturen we de organisatie? Hoe zijn de stemrechten? Wat is je verantwoordelijkheid als oprichter, als bestuurder en als vennoot. Vele vragen waarin we ons geholpen weten door Febecoop. Heel erg gauw vind je ook dit verhaal helemaal uitgewerkt op onze website. Nog eventjes geduld dus...

Interesse, surf dan alvast even naar www.debroeikas.be/JA!